Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde kalabalık bir grup, evli kadınla birlikte olduğu iddiasıyla köy meydanında dövdükleri kişinin el ve ayaklarını bağladıktan sonra jandarmaya ihbarda bulundu.

Jandarmanın el ve ayakları bağlı ve yaralı halde bulduğu kişi hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı bir köyde, gece H.A'nın (28) evinden çıktığı ileri sürülen A.Y (44), yanına yaklaşan kalabalık bir grup tarafından köy meydanına götürülerek, darbedildi.

Daha sonra A.Y'nin el ve ayaklarını bağlayan kalabalık dağıldı. Bu gruptaki kişilerden birinin jandarmayı arayarak ''köy meydanında biri var, gelin alın'' diye ihbarda bulunması üzerine köy meydanına gelen jandarma ekipleri, A.Y'yi el ve ayakları bağlı ve yaralı halde buldu.

A.Y, jandarma tarafından Büyükorhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Evli H.A ile birlikte olduğu gerekçesiyle dövülüp, el ve ayakları bağlandığı ileri sürülen A.Y'nin iddiaları kabul etmediği öğrenildi.




AA