Keleş’in “Düşüncelerim, Projelerim ve Hedeflerim” başlıklı dokümanı yaklaşık 4 saat Twitter’da en çok paylaşılan doküman oldu. Keleş'in projeleri arasında "mobbingin önlenmesi" de yer alıyor.

 Ferudun Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyayla Keleş, 17 Aralık Pazartesi günü saat 17.05’de hem dünya hem de Türkiye Twitter gündemine girdi. Slideshare üzerine yüklenen Keleş’in “Düşüncelerim, Projelerim ve Hedeflerim” başlıklı dokümanı yaklaşık 4 saat Twitter’da en çok paylaşılan doküman oldu.

 Keleş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Değişim vaat ettiğim İÜ için, çalışma arkadaşlarımla herkesten farklı ve çok yönlü bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Aylar öncesinden adaylığımı ilk açıklayan kişi oldum; diğer rektör adaylarımız son ay ya da son haftalarda adaylıklarını ilan ettiler. ‘2013-2017 Dönemi için Düşüncelerim, Projelerim ve Hedeflerim’ adlı çalışma, aylarca süren beyin fırtınası gruplarında, farklı kesimlerden geniş katılımla oluşturuldu” dedi.

 Keleş, “mobbing ile mücadele ofisi, mezun öğrencilerle nostalji yemekleri, emekli çalışanlarla özlem günleri ve çalışanların çocukları için ilköğretim ve lise” projelerinin, çalışmasının satır başlarından sadece birkaçını oluşturduğunu ifade etti.



 ANKA