Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı kavgayla günün konusu olan Adnan Oktar, Beyaz Tv ekranlarında 28 Şubat sürecinde yaşadığı işkenceleri ve uğradığı iftiraları anlattı. Gökçek, Adnan Oktar'ın o sözleri üzerine canlı yayına bağlandı Gökçek, Adnan Oktar'ın o sözleri üzerine canlı yayına bağlandı. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Dinamit” programına konuk olan Adnan Oktar, 28 Şubat sürecinde yaşadığı işkenceleri ve uğradığı iftiraları anlatırken, önceki gece kavgaya tutuştuğu Rasim Ozan Kütahyalı ile karşı karşıya geldi.

AYAĞIMA ELEKTRİK VERİLDİ

28 Şubat'ta akıl almaz işkenceler yapıldığını söyleyen Adnan Oktar, “1996'da ayağıma elektrik verildi, sağ ayağımın tırnak yuvası yandı ve koptu. Ben şikayetçi olmadım. Adil Serdar Saçan,'Ayağında yer arasında ne kadar mesafe varsa ölümle senin aranda da o kadar mesafe var!' dediler' dedi.

GİZLİ TANIKLARA 200 MİLYAR PARA VERİLDİ

Gizli tanıklara 200 milyar para verildiğini söyleyen Oktar, “Ben İttihadı İslam istiyorum. Bu ne CIA'nin, ne de başkasının işine gelir. Ben bağlantılı demek istemiyorum ama Aydın Doğan'ın Fatih Altaylı bir numaralı adamıydı. Fatih Altaylı ile Aydın Doğan'ın avukatı aynıydı.' dedi.

MOTOR İFTİRASI NASIL ORTAYA ÇIKTI?

28 Şubat'ta bazı mankenlere zorla “cariye” dedirttirildiğini ifade eden Oktar, “Ben bunlarla ilişkiye girmişim, ben bunlara motor demişim. Gülben Ergen filan. Haşa bu insanlar çok değerli insanlar. Bu motor iftirasını, polisler bize zorla işkence ile söylettiler.