Günümüzde Kablonet olarak hizmetlerini sürdüren internet servis sağlayıcısı, kesintisiz ve yüksek hızda internet deneyimini vadetmektedir.

Uydunet internet, Kablo TV altyapısını kullandığı için kurulumunda herhangi bir telefon aboneliğine ihtiyaç duyulmamaktadır. Öte yandan birçok kampanyada Kablo TV ve Uydunet bir arada sunulmaktadır. Böylelikle en uygun fiyatlara iki hizmetten yararlanmak oldukça kolay olmaktadır. Uydunet abonesi olmak isteyen kişilerin ise bazı işlemleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Uydunet Abonesi Olmak İçin Ne Yapılmalıdır?

Uydunet internet, Kablo TV altyapısını kullanan bir hizmettir. Altyapı özelliği ise alternatif internet sağlayıcısı firmalardan ayrılmasına neden olmaktadır. Bunun temel nedeni ise kablo yayın teknolojisinin sınırlı bir alan içerisinde kullanılıyor olmasıdır. Ülkemizde sadece 22 il içerisinde Kablo TV altyapısı bulunmaktadır. 22 ilin ise bazı bölgelerinde yine hizmet verilememektedir. Uydunet’in avantajlarından yararlanabilmek için altyapının uygun olup olmadığının kontrol edilmesi gerekmektedir. Altyapı kontrolü ise turksatkablo.com.tr adresinden ya da 0850 888 0 126 numaralı müşteri hizmetlerinden yapılmaktadır.

Gerekli altyapının olduğundan emin olunduktan sonra ise abonelik işlemlerine tam anlamıyla başlanabilmektedir. Abonelik başvurusu telefon, internet ya da şubelerden yapılabilmektedir. İnternet üzerinden yapılan başvurularda müşteri hizmetleri yetkilileri sizi geri arayarak bilgileri teyit etmektedir. Bu nedenle daha hızlı başvuru süreci yaşamak istiyorsanız doğrudan telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Abonelik başvurusu yapılmadan önce hangi kampanyanın satın alınacağı belirlenmelidir. Eğer şube üzerinden başvuru yaparsanız kimlik belgeniz ve adres bilginizi vererek aboneliği başlatabilirsiniz. Telefon ile yapılan başvurularda ise müşteri hizmetleri yetkilisinin sorularının doğru ve eksiksiz bir şekilde yanıtlanması gerekmektedir. Müşteri hizmetleri yetkilileri isim, soy isim, adres ve satın alınacak kampanyanın bilgisini sizden istemektedir.

Abonelik başvurusunun ardından internet bağlantısı en kısa süre içerisinde evinize gelen ekipler tarafından bağlanmaktadır. Bağlantı sırasında kullanılan malzemelerden ve işçilikten herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ayrıca modem ücreti de oldukça makul bir şekilde faturanıza ek olarak yansıtılmaktadır. Bütün bu sürecin sonuna yüksek kalitede internet kullanımına başlayabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.