Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, işe iade talebiyle başladıkları açlık grevinde iki ayı geride bırakan ve 66. gününde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ nın sağlık durumunu yerinde görmek için Ankara'da ziyarette bulundu. 

TBB Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Adana Baro Başkan'ı Av. Veli Küçük, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz. Baro Saymanı Av. İlknur Önal ve Adana Barosu TBB Delegeleri Av. Mengücek Gazi Çıtırık, Av. Badegül Bozkurt Uludağ, Av. Mustafa Çinkılıç, Av. Mutlu Tuncel, Av. İlker Mengü, Av. Aziz Erbek, Antalya Baro Başkanı Av. Polat Balkan, Bursa Baro Başkanı Av. Gürkan Altun Artvin Baro Başkanı Av. Ali Uğur Çağal, Van Baro Başkanı Av. Murat Timur, Yalova Baro Başkanı Av. Hakan Gergeroğlu, Balıkesir Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, Bolu Baro Başkanı Av.Ferit Atalay, Hatay Baro Başkanı Av.Ekrem Dönmez ile birlikte baroların temsilcileri durumları her geçen gün kötüye giden eğitimciler için yetkililere bir kez daha  çağrıda bulundu.



Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, burada yaptığı konuşmada; Ölümün karşısında yaşam hakkını benimsemek gerektiğini belirerek, "Bugün onurlu bir tavır ortaya koyan akademisyenlerin yanındayız. Hep beraber direne direne kazanacağız.Yarın çok geç olmadan devlet bu eylemi bir an evvel durdurmalı. Devlet insanını yaşatmak için vardır. Hiçbir canlının hayatını böyle göz göre göre son vermesine izin verilmez. Çözüm mutlaka bulunmalı” dedi.