Anadolu Kedisi adlı blogun ortaya çıkardığı dehşet verici olay İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşandı. Bağlarbaşı Caddesi'ndeki dükkanların önünde konaklayan ve esnafların beslediği ve yavruları bulunan Müjgan adlı Anadolu kedisi, 30 Kasım Perşembe günü tecavüze uğradı.

Güvenlik kamerasından 35-40 yaşlarındaki bir erkek tarafından alınarak ara sokağa götürüldüğü belirlenen kedi, ertesi sabah makatı parçalanmış, kuyruğu zarar görmüş, tüyleri yolunmuş ve yarı baygın bir biçimde bulundu. Tecavüze uğradığı veteriner hekim tarafından da teyit edilen Müjgan'la ilgili polise başvuran cadde esnafı, hala bir adım atılmasını bekliyor.

Esnaf, hala yürümekte zorlandığı ve dokunmak istenildiğinde ürken kediye bu dehşeti yaşatan kişinin yakalanması için yardım talebinde bulundu. Anadolu Kedisi adlı blogda kediye tecavüz olayıyla ilgili şunlar anlatıldı:

"30 Kasım Perşembe günü Müjgan yavrularının olduğu emlak dükkanında yavrularını emziriyor. Daha sonra Penti mağazasına gidip uyuyor. Saat 9 civarı mağazayı kapatan kızlar hareket sensörü olduğu için Müjgan'ı içeride tutamıyorlar dolayısıyla kapının önüne çıkarıyorlar. Müjganın kuruyemişçide konaklama saati geliyor ve gece 12'ye kadar kuruyemişçide kalıyor. Dükkanı kapatan kuruyemişçi gittikten takribi 1 saat sonra vahim olay gerçekleşiyor. Kuruyemişçinin karşısındaki kuyumcuda görülen kamera kayıtlarında 35-40 yaşlarında bir sapığın dükkanın önünden kediyi alarak ara sokağa götürdüğü görülüyor. Tecavüzün gerçekleştiği sokaktaki kameralara bakılması ve kişinin bulunması için emlakçı karakola gidip şikayette bulunuyor. Görüntüler iletiliyor. Sabah Müjgan kan revan içinde, makatı parçalanmış, kuyruğu zarar görmüş, tüyleri yolunmuş, yarı baygın bir biçimde bulunuyor. Veteriner hekim tarafından tecavüz edildiği onaylanıyor ve şikayet karakola tekrar tekrar iletiliyor.Sonuçlar ile ilgili kimse bilgilendirilmiyor. Müjgan kritik durumu atlattı. Hala yürümekte zorlanıyor ve dokunmak istenildiğinde ürküyor. Ancak bu ona yapılan vahşeti yok saymamızı gerektirmiyor. 
Bu kişinin bulunması gerekiyor."