Bakan Yıldırım, Arsuz- Samandağ yolunun tamamının en kısa zamanda bitirileceğini, Samandağ çevre yolu çalışmalarına ise kamulaştırma sorunu çözümlendikten sonra başlanacağını söyledi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de, Cumhuriyet tarihinde en büyük vergi indiriminin AK Parti döneminde yapıldığını belirti.


Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hatay Valisi M. Celalletin Lekesiz, Fenerbahçe Spor Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türk, Adem Yeşildal, Alay Komutanı Mustafa Başoğlu Samandağ'ında gelerek tarihi Musa ağacı ve çevresine incelemelerde bunlundular.


Bakan Ergin ve beraberindekilerini Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Metin Canbolant, İlçe Jandarma Komutanı Metin Gezer, Emniyet Müdürü Murat Berk ve diğer yetkililer karşıladı.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "Arkasında hizmet olmazsa, sonuç olmazsa hiç kimse yakışıklılığınıza oy vermez, fiyakalı konuşmanıza aldırmaz. İşi görecek, sonucu görecek. Bölünmüş yolları, hızlı trenleri görecek. Okulları, sağlık hizmetlerini, gelişen ekonomisini görecek, insana yönelik insan odaklı işleri ve hizmetleri görecek'' dedi.



İHA