SAMSUN (İHA) -
Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinin Meyvalı köyünde yaklaşık bir yıl önce akrabası H.S. (21) adlı bayana cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan evli 5 çocuk babası M.S.'nin (62), yargılanmasına başlandı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuksuz olarak yargılana M.S., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. H.S.'nin kendisi ile ilgili iddiasının kendisini bir başkası ile gördüğü için olduğunu iddia eden M.S., böyle bir suçu işlemediğini söyledi.
Mağdur H.S. ise, “Sanığın savunmasının hepsi gerçek dışıdır. Evde 5 aylık çocuğum ile yalnızdım. Sanık eve geldi. Açık kapıdan içeri girdi. Ben mutfakta idim. ‘Evde kimse yok mu’ diye sordu. Beni elle taciz etti. Ben ağlamaya başlayınca 'Beni yanlış anladın' diyerek evden kaçtı. Sanıktan şikayetçiyim" diye konuştu.
Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. Adliye çıkışı her iki tarafın yakınları birbirlerine saldırdılar. Polis kavgaya kısa sürede müdahale ederek büyümeden önledi.