Sayıştay Başkanlığı'nın, Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü'nde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde ve Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez Saymanlık Müdürlüğü'nde usulsüzlük ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 

Buna göre, Sayıştay, 2008 yılının hesaplarının incelenmesi sırasında mevzuata aykırı ve noksan görülen işlemler tespit etti. Söz konusu işlemlere ilişkin Fen İşleri Müdürü Cumhur Alp Durak ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde memur Mustafa Polat'ın Sayıştay Kanunu gereğince yazılı savunmalarının alınması amacıyla belirtilen adreslerinde bulunamadı. Sayıştay ilanda, Durak ve Polat'ın 15 gün içinde adresini bildirmesini istedi. Sayıştay'ın tespit ettiği usulsüzlük nedeniyle adresini bildirmesini istediği bir diğer isim ise Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez Saymanlık Müdürlüğü 1. Bölge- Proje Müdürü Faruk Yıldızhan oldu. (ANKA)

5 Mart 2012 PAZARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 28224

Sayıştay Başkanlığından:

Adları aşağıda yazılı muhasebe birimlerinin hizalarında belirtilen yıllara ilişkin hesaplarının incelenmesi sırasında mevzuata aykırı ve noksan görülen işlemler hakkında, 6085 sayılı Sayıştay Kanununun geçici 3 üncü maddesi 2 nci fıkrası uyarınca, mülga 832 sayılı Kanunu 48'inci maddesi gereğince yazılı savunmalarının alınması maksadıyla aranılan ve dairelerince gösterilen adreslerde bulunamayan ad ve soyadları ile memuriyet unvanı ve görevleri gösterilen sorumluların, konu ile ilgili sorgularını almak veya kendilerine tebligatın yapılabileceği açık adreslerini bildirmek üzere, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bizzat veya yazı ile Başkanlığımıza başvurmaları gerektiği; aksi takdirde işbu ilanın tebligat yerine geçeceği ilan olunur.


MUHASEBE BİRİMİNİN ADI

HESABIN

YILI

ADI VE SOYADI

UNVANI

GÖREVİ

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı

2008

Cumhur Alp DURAK

Fen İşleri Müdürü

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Düzenleyen-Gerçekleştirme Görevlisi

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı

2008

Mustafa POLAT

DestekHiz.Müd.- Memur

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Düzenleyen-Gerçekleştirme Görevlisi

Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez Saymanlık Müdürlüğü

2010

Faruk YILDIZHAN

1. Bölge- Proje Müdürü

Karayolları Genel Müdürlüğü-Gerçekleştirme Görevlisi

1832/1-1

—— • ——