Bursa’da sevgilisi Mümin K.yi bıçakla bacağından ve sırtından yaralayan Gülşen A., çıplak çıktığı pencerede bıçakla intihara kalkışmış, kadını kilitli kapıyı çilingire açtıran polisler engellemişti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, sevgilileri önce hastaneye götürüp tedavi ettirdi, taburcu olunca gözaltına aldı.

Polise verdiği ifade de Mümin K. ile 6 yıldır birlikte olduklarını söyleyen Gülşen A., "Ben çalışmıyorum. Mümin ile evinde birlikte yaşıyorduk. Birlikte votka içiyorduk. Parasal sorunlar nedeniyle ayrılmak istediğimi kendisine söyledim, Mümin delirdi, bana saldırdı. Ayrılmak istediğini belirtti. Benden aldığı paraları istedim. Bu sırada bana tecavüz etti. Elinden kurtulup onu bıçakladım. Kriz geçirip evin penceresine çıktım. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Emlak alım-satımı yaptığını söyleyen Mümin K. ise, "Olay günü birlikte yaşadığım Gülşen ile ilişkiye girdim. Sonrasında ayrılacağımı ona söyledim. Çılgına döndü. Mutfaktan aldığı bıçakla beni yaraladı. Ardından evin kapısını kilitleyip anahtarı tuvalete attıktan sonra sifonu çekti. Sonra da pencereye çıktı" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan ve bir birlerinden şikayetçi olan Gülşen K. ile Mümin K., adliyeye sevk edildi.

Hürriyet