Şike davasının görüldüğü Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga çıktı.

Fenerbahçeli taraftarlar, dava kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ve diğer Fenerbahçeli yöneticilere destek vermek için sabah erken saatlerden itibaren Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı. Attıkları sloganlarla davayı protesto eden taraftarlar arasında zaman zaman gerginlik de yaşandı. Bu gerginliklerinden birinde döner bıçakları konuştu.

Bir grup taraftarlar arasında sebebi belli olmayan bir tartışmada bıçaklanma olayı yaşandı. Kavga sırasında taraftarlardan birinin döner bıçağı kullandığı iddia edilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Fenerbahçeli taraftarlar, dava kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ve diğer Fenerbahçeli yöneticilere destek vermek için sabah erken saatlerden itibaren Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı.

Attıkları sloganlarla davayı protesto eden taraftarlar arasında zaman zaman gerginlik de yaşandı. Taraftarlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, kavgada döner bıçağı kullanıldığı iddia edildi. Kavgayı ayıran polis, 2 taraftarı gözaltına aldı.

Kavgaya karışan diğer taraftarlar ise polis tarafından uzaklaştırıldı.



İHA