Belgelerde yer aldığı iddia edilen en ilginç bilgilerden biri de, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na ilişkin.

ŞÜKRÜ SARACOĞLU CEZAEVİ 

Taraf' gazetesinin haberine göre Gölcük'teki belgeler arasında Fenerbahçe Stadyumu'nun öncelikli olarak toplama merkezi, daha sonra açık cezaevi olarak kullanılacağına ilişkin yeni bilgiler çıktı.

Bavuldan çıkan belge ve seminerdeki ses kayıtlannda Fenerbahçe Stadı'nın yanı sıra, Burhan Felek ve NETAŞ Spor Tesisleri'nin toplama merkezi olarak kullanılacağı belirtiliyordu. Stadyumlarda toplanacak 250 bin kişinin sorgulamasının statta yapılacağı ve ardından da cezaevlerine gönderilecekleri söyleniyordu. Gölcük'te çıkan ve 3 Şubat 2003 tarihinde oluşturulan Fenerbahçe Stadyumu ile ilgili belgede ise stadın cezaevi olarak kullanılacağı bilgisi yer alıyor.

KASIMPAŞA SIKIYÖNETİM MAHKEMESİ
Gölcük'te bulanan belgeler arasında İstanbul Kasımpaşa'da Sıkıyönetim Mahkemesi kurulmasının karara bağlandığı ortaya çıktı. Ocak 2003 tarihli belgeye göre, 1. Ordu Komutanlığı'nda yapılan koordinasyon toplantısında bu karar alınmış. Sıkıyönetim Mahkemesi'nin kurulacağı Kasımpaşa'daki Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askerî Mahkemesi'nde personel görevlendirilmesinin de ivedilikle yapılması isteniyor. (Taraf)