HAYRANLARINDAN ŞARKILI DESTEK    

Tarkan'a benzerliği ile dikkat çeken bir hayranı, "Biz Tarkan'ı çok seviyoruz. Onu hiçbirşey bizim gözümüzde batıramaz. Biz onu ibadet edercesine çok seviyoruz" dedi. Bir başka Tarkan hayranı da, Tarkan'ın da hata yapabileceğini belirterek, "Mutlaka hatasını telafi edecektir diye düşünüyorum. Tahliyesi olacak diye umuyoruz ve bekliyoruz. Aksi bir durumda ki, düşünmek istemiyoruz ama o zaman da sabret incitanem diyoruz" diye konuştu.

Tarkan'ın hayranları ünlü şarkıcıya "sabret incitanem" şarkısını söyleyerek seslendi.     
Tarkan'ın görüntülenmemesi için polis yine yoğun çaba sarf etti. Tarkan, garaj kapısına sıfır olarak yanaştırılan polis aracına bindirildi. Tarkan ve diğer şüphelilerin bulunduğu araçlar konvoy halinde yola çıktı.  

Aynı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye ön kapıdan sokulurken Tarkan, hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındı. Tarkan'ın görüntülenmemesi için polis etten duvar ördü.    

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Tarkan, getirildiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Tarkan, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

İLK İFADESİ: PİŞMANIM

Tarkan'ın savcılık sorgusu saat 14.00 sıralarında başladı ve yaklaşık 45 dakika sürdü. Tarkan'ın ifadesinin yaklaşık 2,5 sayfa sürdüğü öğrenildi. Savcının ünlü sanatçıya uyuşturucu madde içip içmediği sorduğu Tarkan'ın uyuşturucu madde kullandığını belirterek, 'Pişmanım' dediği ifade edildi. Tarkan'ın savcının, "Arkadaşlarına uyuşturucu temin ettin mi" sorusuna ise "Temin etmedim" yanıtını verdiği öğrenildi.  

İLK ADIM NARKOTİK KÖPEĞİ BARBİ'DEN
Tarkan ile diğer zanlıları yakalatan operasyonun ilk adımını ‘Barbi’ isimli narkotik köpeği attı. Geçtiğimiz aralık ayında Atatürk Havalimanı’nda görev yapan ‘Barbi’, Hollanda’dan gelen Adnan Recep Ö.’nün çantasına tepki verdi. Bunun üzerine fiziki takibe alınan Adnan Recep Ö., Beşiktaş’ta buluştuğu işadamı Fuat M.’ın oğlu Ömer Faruk M. ile buluştu. Burada düzenlenen operasyonda Adnan Recep Ö. ile Ömer Faruk M., gözaltına alındı. Barbi’nin tepki verdiği çantada yapılan aramada ise 300 gram esrar ele geçirildi. Yapılan sorgulamada Adnan Recep Ö.’nün Ömer Faruk M.’nin yanında işadamı Murat E. ile de irtibatı olduğu öğrenildi. Öte yandan Murat E.’nin de Tarkan’a uyuşturucu temin etme konusunda aracılık ettiği anlaşıldı. Bu gelişmenin ardından, teknik takibini torbacılar üzerinde sürdüren polisin, içici olduğunu öğrendiği Tarkan’ın üzerinde yoğunluğu artırdığı belirtildi.

SEZEN AKSU'NUN AVUKATINI KABUL ETMEDİ

Kokain kullandığı iddiasıyla Narkotik Şube’de tutulan Tarkan’ın, gözaltına alındığı gece Sezen Aksu, emniyete avukatını gönderdi. Saatler 02.00’yi gösterdiğinde Sezen Aksu’nun avukatı, Narkotik Şube Müdürlüğü’ne geldi. Tarkan’la görüşen Aksu’nun avukatı Tarkan’a, “Beni Sezen Hanım gönderdi. Durumunuza çok üzüldü. Sizi benim savunmamı istiyor” dedi. Tarkan, Sezen Aksu’nun avukat teklifini kibarca reddederek, “İki avukatım var. Kendisine teşekkürlerimi iletin. Eğer ihtiyaç olursa ben kendisine haber gönderirim” dedi. Avukatta görüşmeden sonra Sezen Aksu’yu arayarak yapılan konuşma ile ilgili bilgi verdi.

UYUŞTURUCUYA 6 YIL ÖNCE BAŞLADIM

Tarkan, emniyetteki 4 günü amir odası ve polis dinlenme odasında geçirdi. Polislerle sohbetinde, kokain kullandığını itiraf eden Tarkan, 8 saat süren resmi ifadesinde de uyuşturucu kullandığını söyledi. Cuma gecesi alınan ifadesinde Tarkan, “Uyuşturucuya 6 yıl önce arkadaş ortamında başladım. Kokain ve değişik uyuşturucu maddeler kullandım. Kendi başıma bırakmak istedim ancak başaramadım. Yurt dışına çıktığım zamanlarda da uyuşturucu kullandım. Hayranlarımı üzdüğümü biliyorum. Onlar beni bu yönümle örnek almasınlar. Tedavi olarak bırakacağım. Kimse uyuşturucu kullanmasın” dedi. Tarkan’la birlikte gözaltına alınan ikiis torbacı 9 kişinin emniyetteki sorguları sona erdi. Tarkan ve 9 kişi bugün sabah saatlerinde Beşiktaş’taki İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

ÜNLÜLER NE DEDİ


Bülent Ersoy: Nedeni yapay dostluklardır

Biliyorsunuz ben sekiz sene yasaklıydım. Bu süre içinde bile hiç böyle şeylere gerek duymadım. Aynı yere otururdum, oturduğum koltuk çöktü ama hiçbir zaman böyle şeylere ilgi duymadım. Çocuğumuzun da ne şartlar altında bunlara ilgi duyduğunu bilemiyorum. Çevresiyle birlikte burada alıştırılmış. Onun gibi zirvenin en ucundaki bir starın böyle şeylerden zevk alması ya da medet ummasına ben karşıyım. O çok temiz bir beyefendi ve hangi şartlar altında oraya itildi onu araştırmak lazım. Bence bu işin içine düşmesinin nedeni çevresi ve yapay dostluklarıdır. Kimseyi öldürmemiş, zarar vermemiş ayrıca bu mevzuda satıcı olarak temin etmemiş.”

Orhan Gencebay :Hatadan dönmekte fayda var

Çok üzüldüm. İnşallah duyduklarım doğru değildir. Ben Tarkan’ı çok severim. Elbetteki hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Hatadan dönmekte yine insana yakışır. Bir yanlış yapıldıysa bu yanlıştan dönülebilir. Önmemli olan hatayı fark edip doğruyu bulmaktır. Tarkan’ı çok seviyorum, inşallah onunla ilgili olumsuz bir şeyler olmaz.

Kenan Doğulu :Umarım bir yanlışlık vardır

O işte yanlışlık vardır diye tahmin ediyorum, umarım aklanır, üzülmemek elde değil. O bir megastar. Bu tarz olayların kariyerini etkileyeceğini sanmıyorum. Umarım en kısa zamanda normal hayatına döner.


Hürriyet


hurriyet.futbol 
fotomac.futbol
sabah.futbol  
star.futbol 
ntvspor.futbol
misli.futbol  
sahadan.futbol 
bahisci.futbol 
milliyet.futbol 
radikal.futbol
passoligkart.futbol
passolig.futbol

bloomberght.tv

reutersturkiye.com
reutersturkce.com
reutersturkey.com
reutershaber.com
reutersenglish.com
reutersturkcehaber.com
reutershaberajansi.com
reutersturkiyehaberajansi.com
reutersphotos.com
reutersvideo.com
reuterseconomy.com
reutersbusiness.com
reutersamerica.com
reuterseurope.com
reutersunitedkingdom.com
reutersrussia.com
thomsonreutersturkiye.com
thomsonreutersturkcehaber.com
thomsonreutershaber.com
thomsonreutersturkce.com
reutersturkiyehaberservisi.com
reutersturkcehaberservisi.com
reutershaberservisi.com