İzmir’de 40. Barajın eteğinde bir köy… Köyün adına “cehennem” diyebiliriz. Çünkü o köyde insan denilemeyecek bir mahluk okul müdürlüğü görevindeymiş. Ve bu insan müsveddesi 22 yıl boyunca okulundaki yaşları 7 ila 9 arasında değişen ufacık, pırıl pırıl, masum çocuklara karşı akıl almaz derecede iğrenç sapıklıklarda bulunmuş. Cinsel istismarlarının adına da “gıdıklama oyunu” demiş. Çocukları okuldaki odasına kitlemiş defalarca, evine götürmüş…  Korkan çocukları da tehdit etmiş; eğer onlara yaptıklarını başkasına anlatırlarsa… hepsini çukura atıp gömecekmiş…
    
Her şey köye öğretmen olarak gelen cesur ve akıllı Saadet öğretmen tarafından fark ediliyor. Öğrencilerini ve mesleğini çok seven, harikulade fedakar bir kadın. Saadet öğretmen tüm riskleri göze alarak susmamış. Geçen yıl  çocukların meleği Saadet öğretmenin de desteğiyle 6 kız çocuğu cesaret edip şahıs hakkında şikayetçi olmuş.

Sapık müdür, taciz suçundan 102 yıl hapis cezası istemi ile yargılanmakta iken sadece 1,5 yıl hapis yatmış fakat sonradan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. Davanın duruşması 28 Haziran'da ve süreç devam ediyor.
 Bu insan müsveddesi emekli olmuş ve nerede ne yapıyor belirsiz…

Böyle bir mahlukun sizin mahallenizde dahi yaşadığını düşünebiliyor musunuz?  Aynı köyde 22 yıllık görev, dile kolay! 
    
Korkunç bir şekilde aile boyu cinsel istismar mağdurları akla geliyor, insanın boğazı düğüm düğüm oluyor.  Köyde geçimini bile sağlamakta güçlük çeken ailelerin çocukları, bu kabusu yıllar boyunca yaşamış ve hiçbirimiz duyamamışız! 
    
Bünyemizi öldüresiye sarsacak bir olayla karşı karşıyayız. Hep birlikte bu çocukların yanında olmak insan olmamızın gerektirdiği bir borç. Bu çocuklara hepimiz borçluyuz. 
  
22 yıllık cinsel istismarın hesabını sormak ve masum çocuklarımıza destek olmak için 28.06.2016 da saat 09.00 da hepimiz İzmir Bayraklı Adliyesi’nde olacağız.

Vicdanı sızlayan herkesi bekleriz.