İddianameden, suç örgütünün askeri yargıdaki örgütlenmesi ve askeri yargı üyelerinden hedef olarak seçtiği kişilerle ilgili oluşturduğu fişleme notları okundu.
 
Pandora veri tabanına kaydedilen askeri bir hakimle ilgili, "Hakkındaki referanslar çok iyi. Mustafa Balbay ile tanışıyor. Babası CHP ile irtibatlıdır. Balığı ve kadını sever. Bize yanlış yapmaz. Çorlu'da askeri savcı olarak çalışırken, eşine iş yönlendirmeden dolayı soruşturma geçirmiş, bu nedenle hıfzıyı ikna etmek zor oldu. Mahkemeye katıldıktan sonra kendini ispatladı. Dursun Çiçek'i tutuklamadı. Heyetinde yer alan albayı iyi ikna etti. Kâtiplerden N. ile ilişkisi var. Kendisine yapmamasını söyledim. Ama yine kendini tutamıyor. Zaman zaman birlikte yemeğe çıkmaları dikkatleri üzerinde topluyor. Ama iyi bir çocuk. Gözü kara. Hukuk mukuk dinlemiyor. Kendisine ne söylediysem yaptı. Ergenekon'dan içeri alanların büyük kısmıyla irtibatlı." şeklindeki notlar, iddianamede yer aldı.
 
Örgüt üyeleri tarafından toplanan Yunanistan'a ait askeri bilgilerin yer aldığı belgeler de iddianameden salonda bulunanlara okundu. Pandora'ya giren belgeler arasında, Yunan Genelkurmay Başkanlığı tarafından muhabirlere verilen 2 sayfadan oluşan bilgilendirme semineri, Yunanistan Kara Kuvvetleri MEBS ve Elektronik Harp İmkan Kabiliyeti başlıklı 7 sayfalık belge, Limni 88'inci Hava Savunma Taburu ile ilgili belgenin başlıkları okundu. Ayrıca, Pandora'da 'İran NBC Üretim Tesisleri Harita.ppt' isimli 2 sayfadan oluşan power point uzantılı 2 sayfalık belgenin bulunduğu ifade edildi. Emekli Orgeneral Şener Eruygur isimli Pandora'da yer alan klasörde ise Genelkurmay Başkanlığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Komutanlığı başlığı altında hastane evraklarını içeren 10 adet resim dosyasının tespit edildiği de belirtildi. Örgütün, ayrıca 3. Kolordu'da yapılanmaya gittiği, 6 bayanın kolordudaki yapılanmayı idare edip, istihbarat ile ilgili özellikle yabancı askeri personele istedikleri bilgileri sağlamadığı iddiaları iddianameden salondakilere okundu.
 
Yine Pandora v.12'de yer alan 'Çeklist ilave bilgiler.xls' uzantılı 21 sayfalık belgede, "VIP kod listesi, radyo yayın istasyonları, radar kod ve frekansları, Hava Kuvvetleri Meydanları VHF/UHF frekansları, vor istasyonları pozisyonları, DME istasyonları pozisyonları, Ege Ordu Komutanlığı Sefer Barış ve Tatbikat Roleli FM telsiz çevrimi" gibi askeri teknik bilgilerin bulunduğu ifade edildi. Duruşmanın dördüncü günü, iddianamenin ikinci bölümünün 480'inci sayfasının okunmasıyla sona erdi. Duruşmaya, 22 Nisan Pazartesi günü devam edilecek.