Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta önceki gün saat 00.30 sıralarında gerçekleşen olayda üzerinde motosiklet kullananların giydiği kıyafetler bulunan bir grup sokakta ayakta içki içen kişilere saldırmıştı. Kesici aletlerin de kullanıldığı kavga sırasında 2'si ağır 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Saldırganlar olaydan sonra yaya olarak kaçmışlardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis önce kavgaya karıştıkları iddia edilen 4 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda olayın organizasyonunu, aynı sokak üzerinde dükkanı bulunan Ş.Ö.'nün organize ettiği iddia edildi. Bunun üzerine aranmaya başlanan Ş.Ö. bugün iki adamıyla birlikte Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu. Ş.Ö. ve iki adamı Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek diğer 4 kişi ile birlikte sorgulanmaya başlandı.

Polis 'barlar sokağı' olarak bilinen olayın meydana geldiği yerde çevredeki büfelerden içki alarak gelip ayakta içki içenlerle, bar çalışanları arasında sık sık tartışmalar yaşandığını belirlendi. Yetkililer, gözaltındaki kişilerin yapılacak sorgularından sonra olay gecesi meydana gelen kavganın sebebinin ortaya çıkacağını belirttiler.



Cnn Türk