Geçtiğimiz Eylül ayında Ataşehir'deki ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde attığı gerekçesiyle "Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan C.A. hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Anadolu Cumhuriyet Savcısı Bülent Canoğlu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 34 yaşında yüksek lisans mezunu C.A. akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu'ndan soruşturma dosyasına girecek 'Akıl sağlığı yerinde' veya 'Akıl sağlığı yerinde değil' raporunu bekliyor. 

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan lokantanın güvenlik kameralarının incelemesinin Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sürdüğü öğrenilirken 3 yaşındaki küçük Y.K.'nın tedavisinin de devam ettiği belirtildi. 

"AMACIM ŞAKA YOLLU KORKUTMAKTI"

Olaydan 5 gün sonra yakalanıp çıkarıldığı mahkemece 23 Ekim tarihinde tutuklanan C.A.'nın sorgusunda "Son zamanlarda aile bireylerinin Y.K.'ya benim çocuğumdan daha fazla ilgi gösterdiklerini hissettim. Amacım, boya olduğunu düşündüğüm bu maddeyi Y.K'ya sıkıp şaka yollu onu korkutmaktı. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim. Y.K.'nın her türlü masrafını karşılamaya hazırım. Bu benim değil tüm ailemizin başına gelen bir kazadır. Pişmanım. Zarar verici bir şey olduğunu bilseydim böyle bir şey yapmazdım" dediği öğrenilmişti. 



Arzu KAYA, İstanbul DHA