Ahmet Şık'ın avukatı Akın Atalay'ın 8, Nedim Şener'in avukatı Nurcan Çalışkan'ın da 9 Mart'ta tutuklamayı gerçekleştiren İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdikleri tutukluluğa itiraz dilekçeleri, mahkeme heyetince değerlendirildi. Mahkeme heyeti, bu yönde yapılan itirazları oy birliğiyle reddederek, Şık ve Şener'in tutukluluğunun devamına karar verdi.

 

Musluk ve Yıldız'ın da tutukluluğuna yapılan itirazlar reddedildi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) araştırma görevlisi Coşkun Musluk ve Odatv çalışanı Müyesser Yıldız'ın tutukluluğuna yapılan itirazlar da reddedildi. Musluk ve Yıldız'ın avukatlarınca, tutuklamayı gerçekleştiren İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan tutukluluğa itiraz dilekçeleri, mahkeme heyetince değerlendirildi.

Mahkeme heyeti, yapılan itirazları oy birliğiyle reddederek, Musluk ve Yıldız'ın tutukluluklarının devamına karar verdi. Aynı soruşturma kapsamında tutuklanan gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener ve Odatv yöneticisi Soner Yalçın'ın tutukluluklarına yapılan itiraz daha önce reddedilmişti.



AA