İZMİR - Konak ilçesinde taksi şoförü Sedat Ceylan'ın, park halindeki aracının içinde bıçaklanarak öldürülmesi olayının zanlısı Tuncay Ç, gözaltına alındı.

Taksi şoförü Sedat Ceylan'ı (46) aracının içindeyken, açık olan pencereden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Tuncay Ç. (32), İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Yenişehir semtindeki annesinin evinde yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Zanlının ilk ifadesinde ölen Sedat Ceylan'ın kendisini ve eşini rahatsız ettiğini ancak öldürme kastı olmadığını söyledi.

 Konak Meydanı'nda park halinde bekleyen 35 T 7070 plakalı taksinin şoförü Sedat Ceylan, aracının içindeyken dışarıdan yaklaşan bir kişi tarafından göğüs bölgesinden bıçaklanmış, yaralı halde dışarı çıkan ve Konak Saat Kulesi yönüne kaçan saldırganın peşinden gitmeye çalışan Ceylan, kan kaybı nedeniyle bayılmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.