Şebnem Schaefer, 4 yıl önce konuk olduğu bir sabah programında hakkında “Ben de bornozu kaldı” diyen eski sevgilisi Özcan Deniz’e çok sinirlenmiş ve “O biseksüel” açıklamasını yapmıştı. Bu duruma tepki gösteren ve küçük düşürüldüğünü belirten Özcan Deniz de, Schaefer’e dava açmıştı.

Davanın 13 Temmuz’daki son duruşmasında Schaefer’in avukatı Ruken Özdemir 28 Haziran 2007’de Cafe Milliyet ekinde çıkan Özcan Deniz’in röportajını da mahkemeye delil olarak sundu.

Röportajda Deniz, “ABD’de Tarkan’la çekilmiş çok özel fotoğraf veya görüntüleriniz olduğu konuşuluyor. Üstelik üst düzey insanlarca... Böyle bir şey kulağınıza geldi mi?” sorusuna “Bu 7- 8 yıldır dolaşan, cevap verdikçe büyüyen bir dedikodu. Bütün cevaplarım da “hayır, değil” üzerineydi. “Hayır, değil” üzerine verdiğim bütün cevaplar tam tersi bir bilgi oluşturuyor herkeste” yanıtını vermişti.

Schaefer konuyla ilgili “Milliyet’teki röportajı bizden önce de bunun konuşulduğunu ispat etmek için delil olarak sunduk” dedi. Davanın yeni duruşması aralık ayında yapılacak.






Haber Türk