Narin Kurt’un ifadesinde, olaydan sonra Başbakan Erdoğan ile İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın kendisini arayarak, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın ise çalıştığı Maltepe Askeri Dikimevi’nde kendisini ziyaret ederek başsağlığı dilediğini söylediği belirtildi. Narin Kurt’un, eşini öldüren polis memuru S.K.’dan şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

AVUKATIYLA GELDİ

Narin Kurt avukatı Aslı Kazan ile birlikte geldiği adliyede soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Hasan Yılmaz’a müşteki sıfatı ile ifade verdi

’OLAYI BABAMDAN DUYDUM’

İfadesinde Maltepe Askeri Dikimevi’nde sivil personel olarak çalıştığını söyleyen Narin Kurt’un, eşinin vurulması ile ilgili olayı babasından öğrendiğini söylediği belirtildi.

ERDOĞAN ARAYARAK BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Narin Kurt’un savcı Yılmaz’a, eşi öldükten sonra o zaman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın kendisini arayarak başsağlığı dileğinde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ ÇALIŞTIĞI İŞYERİNDE ZİYARET ETTİ

Narin Kurt’un, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da çalıştığı Maltepe Askeri Dikimevi’ne gelerek kendisini ziyaret ettiğini söylediği belirtildi.

’ŞİKAYETÇİYİM, CEZALANDIRILSIN’

Eşini öldürdüğü iddia edilen polis memuru S.K.’dan şikayetçi olduğunu söyleyen Narin Kurt’un ifadesinde, "Üç ay oldu hala sonuç alınamadı, bir an önce sonuç alınarak cezalandırılmasını istiyorum" dediği iddia edildi.


Yüksel KOÇ / İSTANBUL, (DHA)