Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi'nde 29 yaşındaki işsiz Recep K., kardeşinin 11 yaşındaki kızı E.K. ile 14 yaşındaki arkadaşı D.C.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nce toplam 66 yıl 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Çorlu'da 28 Kasım 2008 tarihinde Nusratiye Mahallesinde meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Sinop'ta oturan Recep K., Çorlu'da oturan kardeşi A.K.'yi ziyarete geldi ve burada kalmaya başladı. Yeğeni E.K. ile aynı odada kalan Recep K., küçük kıza cinsel tacizde bulundu. Bir süre sonra da yeğeni E.K'yı ziyarete gelen arkadaşı D.C.'yi taciz eden Recep K., iki kızı, yaşananları ailelerine anlatması durumunda ölümle tehdit etti. Ancak D.C.'nin başından geçenleri teyzesine anlatması üzereni ailenin şikayetçi olduğu Recep K., polis tarafından gözaltına alındı. Burada suçlamaları kabul eden Recep K, iki kızın yanında soyunarak kendisini tahrik ettiğini söyledi. Sağlık kontrolünden geçirilen kızlardan E.K.'nin kızlık zarında yırtılma tespit edilince Recep K. tutuklanarak Pınarhisar Cezaevi'ne gönderildi.

Tutuklu bulunduğu cezaevinden geniş güvenlik önlemleri altında yargılandığı Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'ne getirilen Recep K.'dan, mahkeme heyeti son savunmasını yapmasını istedi. Suçlamaları kabul etmediğini belirten Recep K., daha önceki ifadesini polisin zorlaması sonucu verdiğini öne sürdrü.

Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan E.K. ve D.C.'nin yaşanan olayın ardından 'Ruh ve beden sağlıklarının bozulduğu' dair rapor verdiğini hatırlatarak, sanık Recep K.'ya, yeğeni E.K.'ya "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından 33 yıl 6 ay ve "hürriyeti tahdit" suçundan da 11 yıl 3 ay, D.C.'ye yaptıklarından dolayı "Cinsel İstismar" suçundan 15 yıl 3 ay 22 gün ve "Hürriyeti Tahdit" suçundan da 6 yıl 8 ay olmak üzere toplam da 66 yıl 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Kararın ardından Recep K. tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.(Vatan)