Adana Baro Başkanımız Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, mesleğin gereği stres ve yoğun bir tempo içerisinde dahi sanatın bir dalıyla uğraşan meslektaşlarıyla gurur duyduğunu belirtti. Avukat Çıtırık, "Tiyatro Topluluğumuzun kuruluşundan bu yana 3 yıl geçmiştir. Geçen her yılda meslektaşlarımız performanslarının üstüne biraz daha koyarak bizleri çok mutlu ediyorlar. Tiyatro Topluluğunun kuruluşundan, bugünlere gelmesinde katkısı ve emeği olan tüm meslektaşlarımı kutluyor, teşekkür ediyorum. Sergileyecekleri oyunda tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Bizlere kapılarını açan değerli üstat Adana Devlet Tiyatroları Müdürü ve oyunun yönetmeni N. Fırat Demirağ'a da ayrıca teşekkür ediyorum. Oyuna tüm meslektaşlarımızı davet ediyorum."dedi.

Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde  19-20 Haziran tarihleri arasında sahnelenecek oyun, ülkemizde kadına yönelik şiddet hakkında izleyicilere farklı bir bakış açısı sunuyor.

İnan Yılan'ın yazdığı iki perdelik oyunda rol alan isimlerin tamamı ise avukatlardan oluşmakta. İlk oyun Çarşamba günü (19 Haziran 2013) saat 20.00'da başlayacak. (hukukihaber.net)