Jüri üyeliklerini Avukat Egemen Tomak, Devlet Tiyatroları Sanatçısı Adnan Erbaş, TRT Baş Montajcısı Gülsel Gezmiş Temren, TRT yönetmenlerinden Gülçin Onbaşıoğlu ve Okay Altınbıçak'ın üstlendiği yarışmaya, bu yıl yedi film katıldı.

Yarışma, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen gala ve ödül töreniyle son buldu.

Yarışmada, Mission Haciz isimli film birinci, Ankara Hüviyeti isimli film ikinci, Ya Sen isimli film üçüncü, Belki Bir Gün Baroda isimli film dördüncü ve Ayna isimli film beşinci oldu.

Galada, dereceye giren beş kısa filmin gösterimi yapıldı. Yarışmaya katılan tüm stajyerlere katılım belgesi ve dereceye giren kısa filmleri çeken stajyerlere Oskar Heykelciği verildi.

Mission Haciz'i çeken stajyerlere ödülünü Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran, Ankara Hüviyeti'ni çeken stajyerlere ödülünü Başkan Yardımcısı Erinç Sağkan, Ya Sen'i çeken stajyerlere ödülünü Staj Kurulu Başkanı Taner Ünlü, Belki Bir Gün Baroda'yı çeken stajyerlere ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Koranel ve Ayna'yı çeken stajyerlere ödülünü de Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Tavşan Kayıran verdi.

Yarışmada birinci olan Mission Haciz'i çeken stajyerler, ücreti Baro Yönetimi tarafından karşılanmak üzere Avukatlık ve Staj Akademisi'nin (AVSA) birer eğitim programına katılma hakkı kazandı. Birinci olan ekibe bu ödülü de AVSA Başkanı Samiye Eyuboğlu takdim etti.