Yer: Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği

Bir şüphelinin ifadesine katılmak için gelen kadın avukatla komiserin konuşması, komiserin önce sopayla vurması sonra da silah sıkmasıyla son buluyor.

YOK YOK ŞAKA DEĞİL.. BİR ERKEK, BİR KADINA SOPA İLE VURUP SONRA SİLAH ÇEKİYOR...

Kadına şiddete aşinayız artık.. Kabul etmedik hiçbir zaman ama normalleştirdik artık..Balık fiyatları haberi okur gibi okuyup geçiyoruz..

ÇOK YAZIK!!!

Sebebi ne olursa olsun, olay nasıl gelişirse gelişsin, hiçbir neden bir komiseri, kadın bir avukata sopa ile vurmaya ve silah çekmeye itemez...

AVUKAT KİMDİR ANLAYAMADIK YA BİR TÜRLÜ ONA YANIYORUM!!

İstanbul Barosu'nun internet sitesinde haberin başlığı o kadar anlamlı ki...

"ŞİMDİ BU KOMİSERİ DE BİR AVUKAT SAVUNACAK"

Gerçekten öyle.. Şimdi bu komiseri de hiç yoksa CMK dan görevlendirilen bir avukat savunacak.. Çünkü böyle öğrettiler bize okulda.. Herkesin savunulmaya hakkı vardır dediler.

(Tartışma konusu açılsın diye yazmadım aman. Ama nörohukuk bilenler, akıl hastalığının suç işleme iradesini oluşturmadaki önemini ve ne demek istediğimi bilirler.)

HERKESİN BİR GÜN AVUKATA İHTİYACI OLACAK!!

Vaktiyle Ergenekon davasındaki sanık hakimleri de avukatlar savundu, şimdi başka terör örgütüne üye diye yargılanan hakimleri de. Kime terörist dendiği zamana ve konjonktüre göre değişecektir elbet ama mutlaka bir avukat çıkıp savunacaktır savunması gerekeni.

Ve evet, şimdi bu komiseri de bir avukat savunacak. Ve bunu yaparken diğer avukatlar o avukata kızmayacak. Çünkü aynı etik değerlerle yetiştik.. 

Söylemeden geçemem. İşini o kadar iyi yapan hakim, savcı ve polis memurları var ki! Ne diyim, onlardan da Allah razı olsun.. İyi ki varlar..

AVUKAT