Son zamanlarda FETÖ operasyonlarında Çorum’da gözaltına alınan örgüt üyelerine yönelik duruşmalara hakim olarak bakan Çorum Sulh Ceza Hakimi M.T., 517 kişiyi yargıladı ve cezaevine gönderdi.

Hakim M. T.'nin yargıladığı 21 ayrı meslek gurubunda Kaymakamlar, Ceza Hakimleri, Cumhuriyet Savcıları, Emniyet Müdürleri, Doktorlar, Veterinerler, Mühendisler, İnfaz koruma Memurları, Mübaşirler, Zabıt katipleri, Öğretmenler, İmamlar, Polis Memurları, İşadamları, esnaflar, Ev Hanımları, İcra Memurları, İcra müdürleri, Askerler ve çok sayıda din adamı bulunuyordu.

Geçen günlerde FETÖ'nün adliye ayağına yapılan operasyonda seminere gittiği Samsun'da 5 meslektaşı ile birlikte FETÖ örgütüne üye olmaktan gözaltına alınarak mahkemeye çıkartılan Hakim M. T. adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kendisi ile gözaltına alınan 3 hakim ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSKİLİPLİ ATIF HOCA’NIN FOTOĞRAFI BULUNDU

Yapılan araştırma sonrasında sosyal medya hesabında kendisine ait birkaç fotoğraf çıkarken İskilipli Atıf Hoca’nın fotoğrafının da bulunması dikkat çekti.


Cuma Şahin / Odatv.com