Adana Barosu sosyal tesislerinde divan başkanlığını İsmet Altuğ'un yaptığı genel kurulun ilk günü, çok sayıda üyenin katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Baro Başkanı Aziz Erbek, genel kurulun açılış konuşmasında, yaşamını yitiren avukatlara Allah'tan rahmet, yeni üye olan genç avukatlara da başarı diledi.

Maddi menfaat beklemeden, mesailerinden fedakarlık edip özveriyle çalışan yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyelerine, Türkiye Barolar Birliği delegelerine ve çalışanlara teşekkür eden Erbek, "Baro başkanı olarak hukuk ve hak adına neyi ne kadar yapabildim, taş üstüne taş koyabildim mi, bir hoş seda olarak kalacak mıyım- bilemem ama, sizlerden aldığım çok şey olduğunu bilin lütfen" dedi.

Baro Başkan Yardımcısı Hakan Önenli'nin de yaptığı konuşmanın ardından genel kurula sunulan raporlar oylandı.

Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök'ün konuk olarak katıldığı genel kurul, yarın adliyedeki toplantı salonunda yapılacak seçimle sona erecek.

seçimde, Abbas Bilgili ve Mengücek Gazi Çıtırık'ın başkan adayı olduğu iki listenin, üyelerin oylamasına sunulacağı bildirildi.



AA