ANTALYA Barosu'nun yeni başkanı, Polat Balkan oldu. 

Türkiye'nin dördüncü büyük barosu olan Antalya Barosu'nda avukatlar yeni başkanlarını ve yönetim kurulunu seçmek amacıyla bugün sandık başına gitti. Genel kurulda Polat Balkan, Soner Ustaoğlu, Ali Çelik ile Levent Geçerler'in listeleri yarıştı. 

Adaylar, oy kullanmak için gelen meslektaşlarını kapıda karşıladı. Oyunu kullanmak için hukuk fakültesine gelenler arasında 87 yaşındaki Ethem Soykan da vardı. Tekerlekli sandalyesiyle oyunu kullanmaya gelen avukat Soykan, karşılaştığı Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile de bir süre sohbet etti. Rıza Sümer de adayları tek tek ziyaret edip başarılar diledi. 

Saat 17.00'de tamamlanan oy verme işleminin ardından sayım işlemine geçildi. Antalya Barosu'na kayıtlı toplam 3 bin 433 avukattan 1051'inin oyunu alan Polat Balkan başkan seçildi. Levent Geçerler 393, Soner Ustaoğlu 384, Ali Çelik ise 369 oy aldı. 

Polat Balkan, sonuçlar açıklandıktan sonra tebrikleri kabul etti. Polat Balkan, kendisine bu görevi layık gören meslektaşlarına teşekkür etti. 

Antalya Barosu'na iki dönem başkanlık ettikten sonra bu seçimlerde aday olmayan Alper Tunga Bacanlı da yeni yönetime başarılar diledi.