Dün akşamı saat 22:00 sularında meydana gelen olayda ofisinden evine gitmek üzere yola çıkan Av. Mustafa Turalıoğlu aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Halil Koygun sokakla Dikdemir sokağın kesiştiği noktada Turalıoğlu’nu İsmail T.isimli şahıs bıçakladı.

Karamürsel’in tanınmış simalarından Avukat Mustafa Turalıoğlu  Karamürsel Devlet Hastanesi’nde açıklamada bulundu “Seneler önce ben bir başkası adına şahsın kızını istedim. O’da verdi ve çocuklar halen mutlu ve evliler. Bundan 5-6 ay kadar önce İsmail T.yolumu kesti “ben sana kızımı verdim sende bana para vereceksin” dedi ve vermeyince tartışma çıktı. Oradan ayrıldım ancak daha sonra yine birkaç defa daha  karşıma çıktı ve benzer olaylar oldu. Bu akşam ben evime giderken şahsı otururken gördüm , ancak yolumu değiştiremeyecek kadar yakındım. Beni görmesin diye hızlı hızlı oradan uzaklaşıyordum. Birden oturduğu yerden fırladı ve yolumu kesti. “Seni Karamürsel’de yaşatmayacağım” şeklinde tehdit savurdu ve o esnada bacağımda ki sıcaklığın ,acının ve akan kanların farkına vardım” dedi.

                                                                                                                       

Ambulans 15 dakika da gelebildi

Damarına isabet eden bıçak darbesiyle yere yığılan Avukat Mustafa Turalıoğlu’nun yardımına  çevre esnafı koştu. Saldırgan olay yerinden uzaklaşırken Turalıoğlu için esnaf derhal ambulans çağırdı. Karamürsel bir numaralı merkez sağlık ocağına sadece 20 metre uzaklıkta meydana gelen , ya da Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi’ne ait Ortak Sağlık Birimine 100 metre mesafede yaşanan olaya ambulansın bir türlü sevk edilememesi vatandaşı çileden çıkardı. Neyse ki sağlık ocağının dibinde bulunan taksi durağı çalışanları hemen olaya müdahale ederek yaralıyı Karamürsel Devlet Hastanesi’ne yetiştirdiler. 

 

Bıçak darbesinin damara isabet etmesi neticesinde çok kan kaybeden Av.Turalıoğlu yapılan ilk müdahalenin ardından hastanenin acil bakım ünitesinde doktor gözetiminde tedavi altına alındı. 

 

Bu Kaçıncı

Bundan birkaç gün önce benzer bir olayın yaşanmasının ardından halen Karamürsel’de dolaşan İsmail T.’yi polis ekipleri her yerde arıyor. Beyefendiliği ile tanınan Av.Mustafa Turalıoğlu Karamürsel’de bir başkasının başına benzer bir olay gelmemesi için İsmail T.’den şikayetçi olacağını bildirdi. (Bülent Kaya Gazete Karamürsel)




Av.Mustafa Turalıoğlu