Merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi'nde oturan Avukat HASAN Koç'un evine akşam saatlerinde gelen 2 kişi, kapısının ziline bastı. İki saldırgan, kapıyı açan Koç'a, iddiaya göre, "Avukat sana o davaları geri çekeceksin demedik mi?" diyerek vurmaya başladı. Kapıyı kapatmaya fırsat bulamayan Koç'un kıyafetleri yırtılırken, arbede sırasında sol kolunda morluklar oluştu. Yaralanan Hasan Koç'un komşuları ve evde bulunanlar polisi aradı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, avukatı döven saldırganları yakaladı. Gözaltına alınan 2 saldırgan Yarbaşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Saldırıya uğrayan Hasan Koç da ifade için polis merkezine geldi.  Saldırganların devam eden tapu iptal davalarında taraf olduklarını söyleyen Avukat Koç, şöyle dedi:

"Devam eden tapu iptal davalarımız var. Bunlardan 3 tanesinde lehimize karar çıktı. Daha önceden bu davaları bırakmam, geri çekmem konusunda tehditler alıyordum. Ama hukuk, adaletin sağlanması için yola devam ettik, çekinmedik. Bu da onları çileden çıkarmış olsa gerek. Evime kadar gelip, sabit ikametimin içinde saldırabilecek kadar gözleri dönmüş. Üzerime hücum edip saldırdılar. Şikayetçi oldum, gerekenin yapılmasını istedim."

Meslektaşlarının saldırıya uğradığını haber alan Adana Barosu Yönetim Kurulu üyesi Veli Küçük de Koç'u yalnız bırakmadı. Karakola gelip, olay hakkında bilgi alan Küçük, avukatı, davanın tarafı gibi gören zihniyeti kınadığını belirterek, "Nereden, kimden ve ne şekilde olursa olsun hukukun sağlanması için aracılık yapan avukatlara yapılan saldırıyı kınıyorum. Meslektaşımızın başına gelenleri haber alınca yalnız bırakmamak için geldik. Bu tip olayların, avukatlara yapılan saldırıların son bulmasını diliyoruz. Sonuna kadar da bu olayın takipçisi olacağız" dedi.