ANKARA BAROSU İLE İŞBİRLİĞİ
Sakarya Barosu, meslektaşlarının çok daha kaliteli bir eğitim alması için Ankara Barosu AVSA (Avukatlık ve Staj Akademisi) işbirliği ile bir dizi eğitim programı hazırladı.

Bu eğitimlerden ilki olan “İş ve İşçilik Alacağı Davaları” konulu eğitim 16-17-23-24 Eylül tarihlerinde Ramada Otel’de gerçekleştirildi. 

AVSA Daire Başkanı Av. Oral Özbaş , Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Astarlı, Avukat Bilirkişi Perihan Evren Aksoy’un eğitmen olarak katıldığı seminerlere, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, AVSA Başkanı Av. Samiye Eyüboğlu ve Genel Sekreteri Av. Zeynep Eğilmez de bizzat Sakarya’ya gelerek destek verdi.

UZMAN AVUKATLAR
Baro Başkanı Av. Zafer Kazan seminer sonunda, Ankara Barosu'nun eğitim merkezi AVSA’nın avukatlar ile birlikte öğretim üyeleri ve akademisyenler gibi alanlarında uzman kişilerden oluşan eğitim kadrosuyla çok nitelikli bir eğitim merkezi olduğunu belirterek, başta bu projenin hayata geçmesinde büyük emeği olan Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’a  ve destekleri için AVSA Yetkililerine teşekkür etti.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Önümüzdeki aylarda yine Sakarya Barosu ve AVSA işbirliği ile bilirkişilik, aktüerya ve tazminat hukuku alanlarında da eğitim çalışmalarına devam edeceklerini açıklayan Başkan Kazan:   
“Ankara Barosu ve Sakarya Barosu işbirliği ile düzenlenen bu eğitimler ile çok daha nitelikli avukatlarla vatandaşlarımıza çok daha kaliteli bir hukuki hizmet sunmuş olacağız. Bu amaçla mesleklerinin gelişimi için emek veren çaba gösteren tüm katılımcı meslektaşlarıma ve bilgilerini bizlerle paylaşan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum.”  şeklinde konuştu.

55 Avukatın katıldığı toplamda 32 saat süren eğitim sonunda Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’a bir teşekkür plaketi takdim eden Başkan Kazan, eğitimlerini başarı ile tamamlayan meslektaşlarına sertifikalarını Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, ve AVSA Yetkilileri ile birlikte takdim etti.