Av. Feyzi ÇELİK

1968 Urfa/Siverek doğumlu. 1989  Dicle Üni Huk.Fak.mezunu, 4 yıl Şanlıurfa, 15 yıldan beri İstanbul'da serbest avukatlık yapmaktadır. Toplum ve Hukuk Araştırmaları Vakfı(TOHAV) üyesi, Özgürlükçü Hukukçular Derneği Genel Başkan Yardımcısı, değişik internet sitelerinde, gazete ve dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.

 
YÖNETİM KURULU ADAYLARI
 
1.     Oğuz Uğur Olca
2.     Mahmut Taşçı  
3.     Arzu   Şahin    
4.     Doğan Erbaş    
5.     Hatip Mercan    
6.     Mehmet Emin Adıyaman
7.     Baran Doğan    
8.     Saniye Müjdecioğlu
9.     Gönül Erdem          
10.   Kadir Tunç              
 

DİSİPLİN KURULU ADAYLARI

1.    Pakize Kocaman Aşa
2.    İnan Poyraz
3.    Hüseyin Çalişçi        
4.    Turkay Karataş        
5.    Abdulhakim Kaya    
 

DENETLEME KURULU ADAYLARI

1.    Mustafa Eraslan  
2.    Hakan Sadıkoğlu
3.    Mehmet Sani Kızılkaya


DEMOKRATİK ANAYASANIN YAPILMASINDA BARONUN ROLÜ
İstanbul Barosu yapacağı çalışmalarla, toplumun ihtiyacı olan demokratik anayasanın oluşumu konusunda öncülük yapmalıdır. Ayrımcılığın olmadığı, insan odaklı bir anayasanın oluşturulması, Türkiye’deki sorunları çözecektir. Türkiye’nin coğrafi ve farklı insan yapısı nedeniyle merkezi idarenin ihtiyaçlara cevap vermesi mümkün değildir. Yerinden yönetimi esas alacak, Türkçe ve Kürtçe’nin birlikte resmi olarak kabul edildiği, anadili eğitimini güvenceye alan  anayasal ilkelerin gerekliliği konusunda, İstanbul barosu  görüşünü bildirecek ve bu görüşünü gerçekleştirmek için çalışacaktır.
 
İstanbul Barosu, İnanç özgürlüğünü birey veya kolektif hak olarak tanıyan, her alanda insanların inancı gibi yaşamasını sağlayan, din eğitiminin zorunlu olmaktan çıkaran Anayasal düzenlemeden yana olacaktır

Av. Feyzi ÇELİK



Diğer aday bilgileri için TIKLAYINIZ



Sitemizde, "İstanbul Barosu Başkan adaylarından, kimi başkan olarak görmek istersiniz" Konulu anket başlatılmıştır. Ankete katılımınızı bekleriz.


www.hukukihaber.net