Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun son yayımlanan kararnamesi ile Erzurum'dan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Apaçık, yeni görev yerine gelerek mesaiye başladı. Pazartesi günü görevine başlayan Başsavcı Apaçık, bugün ulusal ajans muhabirlerini kabul etti.

Yeni görevinde başarı dileklerini ileten gazetecilere teşekkür eden Apaçık, Kahramanmaraş insanını yakından tanıdığını ifaderek, verimli bir çalışma dönemi geçirmeyi ümit ettiğini söyledi. Apaçık, "Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı görevindeyken Kahramanmaraş'ımıza sık sık gelme ve insanını yakından tanıma imkanı buldum. Burası da Osmaniye ve Erzurum gibi Anadolu'nun sıcak, samimi insanlarının yaşadığı güzel bir şehrimiz. İnşallah bundan sonraki süreçte, Kahramanmaraş halkına en iyi şekilde yargı hizmetlerini ulaştırmak için gayret edeceğiz. Kahramanmaraş'ta görev yapan tüm bürokratlarımızla, adliyemizdeki hakim ve savcılarımızla uyum içerisinde adaleti tesis etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kahramanmaraş basını hakkında Apaçık'ı bilgilendiren gazeteciler ise yasal sınırlar çerçevesinde, adli hizmetlere haberleriyle katkı sunmaya gayret edeceklerini söylediler.