Xanadu Otel'de düzenlenen veda yemeği törenine Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Baro Başkanı Faruk Terizoğlu Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rasim Karakullukçu, TMK 10. Madde ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yaşar Sadık Taşkın, 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kahya, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Korkmaz,, hakimler, savcılar, avukat, adliye yazı işleri müdürleri ile çalışanları katıldı.

HİZMET ANISINA PLAKET VERİLEREK UĞURLANDILAR

3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Okan Akar, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rasim Karakullukçu, 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Hüseyin Kovan, Hülya Akar, 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Bülent Yılmaz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Mehmet Hakkı Altun, 1. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Osman Erol, 2. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Volkan Koçtepe, Kadastro Hakimi Mustafa Gers, Cumhuriyet Savcısı Hasan Dalak ve Yusuf Eraslan'a hizmet anısı adına birer plaket verilerek uğurlandı.

APAÇIK,"ÖZVERİLİ EMEKLERİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık,"Büyük bir özverili çalışma disiplini ile görevlerini Erzurum'da tamamlayan meslektaşlarımızın mesai saatinde değil, mesainin dışında da sürekli aramızda düzenlediğimiz yapılan sosyal etkinliklerle burada adeta bir aile gibi olduk.

Özverili ve mesleğini severek çalışmanın neticesinde görevlerini layıkı ile yapmış olmanın huzurunu yaşamalarını diliyorum.

Umuyorum ki, bu veda yemeği yeni bir umut kapısını aralıyor. Bu nedenle gözlerinizde yeni umut ışıklarının var olması diliyoruz. Bir gün başka bir yerde mutlak buluşacağız. Tayini çıkan bütün hakim ve savcı arkadaşlarıma başarılı çalışmaları için teşekkür ediyor. Bundan sonraki, hayatlarında da başarılarının devamını diliyorum". Dedi.

Düzenlenen yemeğin ardından tayini çıkan hakim ve savcılara hizmet anısı adına birer plaket takdim edildi.

ERZURUM'DAN AYRILAN HAKİM VE SAVCILAR

Okan AKAR:

Sakarya 3. Ağır Ceza Mah. Başkanlığı

Hüseyin KOVAN: Manisa Hakimliği

Mehmet Hakkı ALTUN:

Antalya Hakimliği

Rasim KARAKULLUKCU:

Gölbaşı (Ankara) Cumhuriyet Başsavcısı

Osman EROL : Antalya Hakimliği

Volkan KOÇTEPE :

Aydın Hakimliği

Yusuf Ziya ERASLAN:

İstanbul Beykoz Cumhuriyet Savcılığı

Hasan DALAK :

Aydın C.Savcılığı