‘Adli Tatil Mağduru Eşler” başlığı ile sitede tartışmaya açılan konu ile ilgili çok sayıda hâkim-savcı yaşadıklarını dile getirdi.


İşte sitede yer alan o mesajlardan bir bölümü:

Yasef Tuna Çetin: (Samsun Adliyesi): “Bu nasıl iştir benim eşime adli tatil çıkmış ama bana çıkmamış yazılan her iki dilekçede de birlikte değerlendirilsin diye yazmamızın bir anlamı yok mu herkese eşli çıkan adli tatil bize gelince mi kadro durumuna takılıyor anlamadım.”

Mecit Yıldırım: (Çorlu Adliyesi): “Listede ben varım hakim olan eşim yok. :) maksat ne anlayamadım.”

İsmail Polat (Edirne): Tek mağdur ben değilmişim anlaşılan. Eşime adli tatil çıkmış ama bana çıkmamış, kadro durumu müsait olmasına ve buradan giden listede yararlansın denmesine rağmen :(“

Evren Özmen (Artvin-Hopa): “Eşlerin ayrı tatile çıkması bizim ülkemize has bir şey. İlk başta yanlışlık olduğunu varsayarak, bir an evvel bu yanlışın giderilmesi çok yerinde olacaktır.”

Şeref Kaya (Ankara): Ayrı ayrı tatile çıkarlarsa yaklaşık bir 72 gün ayrı kalacaklar demektir. Aile saadetleri için belki iyi gelir diye düşünmüş olabilirler...?  Oturup birbirlerine anlatacakları çokça tatil anıları olur.... "When I was in London", "When I was in Miami"....”

Ahmet Kezer: (Edirne-İpsala): Umarım bu mağduriyet giderilir. Aile bütünlüğüne azami dikkat elzemdir.”

Velit Demet (İstanbul-Bakırköy): Senede bir tek izin var onu da ayrı, ayrı kullan her şeyden önce çocukların hakkı alice izini kısmen veya tamamen geçirmek Ayrıca aile bütünlüğü de önemli. Bunun aksine düşünmek istisnalar dışında eşi hakim veya savcı olmayanların kıskançlığıdır.”