Kütüphane sayesinde Avrupa Birliği, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri (Federal ve Eyalet bazında), Avustralya, Hong Kong, Kanada ve Uluslararası Hukuk Otoritelerinin bütün hukuk mevzuatı, mahkeme tutanak ve kararlarına online erişim sağlıyor. Anayasa Hukuku, Ticaret Hukuku, Bilişim Hukuku, Uluslararası Kamu Hukuku, Özel Hukuk ve İnsan Hakları olmak üzere hukukun bütün alanlarını kapsıyor. Ayrıca binin üzerindeki hukuk dergisinin; tam metin olarak hem arşiv, hem de güncel sayıları ile birlikte ulaşılabilecek. Hukukun birçok alanında tanınmış kitapların da tam metin erişim bulunuyor. Hukuk, iş hayatı ve finans alanında günlük veri akışı sağlayan 13 binin üzerinde uzman haber veritabanını içeriyor.

Westlaw International, bir kütüphaneden de öde her an güncellenen dinamik bir bilgi sistemi özelliği taşıyor. Bütün Hukuk Mevzuatı, mahkeme tutanak ve kararları günlük güncelleniyor. Birçok derginin basılı ortamda yayınlanmayı bekleyen sayıları Westlaw International'da önceden sunuluyor.

Araştırma sistemi; ilgili bilgilerin çapraz referanslama yöntemi ile ilişkilendirilmesi, araştırma sürecinde faydalı olacak diğer bilgilerin tespiti ve erişimini kolaylıkla gerçekleştirilmesi üzerine kuruldu. Sistemin giriş sayfası ise kullanıcı tamamen ihtiyacına ve kendine özel tasarlayabiliyor. Sürekli ihtiyaç duyulan kaynaklara kolaylıkla erişim sağlanabiliyor.







Cihan