579 Avukatın oy kullandığı seçimde başkanlık için Av. Abdurrahim Burak, Av. İsmail Alper Altan ve Av. Reyhan Şahin yarıştı.  Av. Abdurrahim Burak aldığı 246 oy ile Baronun yeni başkanı seçildi.

Çarşamba günü mazbatasını alarak göreve başlayacak olan Sakarya Barosu’nun Yeni Başkanı Av. Abdurrahim Burak paylaşmış olduğu teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sakarya Barosunun çok değerli üyelerine beni bu onurlu makama seçtikleri için çok teşekkür ederim. Meslektaşlarımızla biz bu yolu birlikte, omuz omuza yürüyeceğiz. Tüm konuşmalarında bahsettiğim gibi “Sakarya Barosu” bir bütündür. Her bir meslektaşım bu bütünün ayrılmaz parçasıdır. Bu dönemde bu bütünün çok değerli birer parçası olduğumuzu tüm meslektaşlarımıza hissettireceğiz. Bizim ağzımızdan çıkan adalet sözcüğü, gerçek anlamda adaleti yansıtacaktır. Bizim ağzımızdan çıkan demokrasi sözcüğü, gerçek anlamda demokrasiyi yansıtacaktır. Bizim ağzımızdan çıkan mesleki dayanışma sözü gerçek anlamda mesleki dayanışmayı yansıtacaktır. Sakarya Barosu ile bir bütün olarak ayrışmadan, bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz.”

Baro’da diğer görev dağılımları şu şekilde oldu:

Yönetim Kurulu  Üyeleri; Av. Osman Ayar, Av. Talha Toçoğlu, Av. Sevilay Çelikaslan, Av. Ümit Fırtın, Av. Özer Kaya, Av. Nurullah Fatih Şentürk, Av. Dilek Kaycan, Av. Esra Öztürk, Av. Sezai Duman Av. Özay Turan seçilirken,

Disiplin Kurulu Üyeleri; Av. Haluk Can, Av. Nazmi Erişir, Av. Sebahattin Yılmaz, Av. Firdevs Kaman, Av. Selehattin Yıldırım

Türkiye Barolar Birliği Delegeleri; Av. Erdal İnce, Av. Elif Erdem Düzgün, Av. Ahmet Nalbant

Denetim Kurulu Üyeleri; Av. Ömer Doğru, Av. Kenan Tuna, Av. İrfan Atış