Muğla Barosu'nda staj dönemini başarıyla tamamlayan Stajyer Avukat Salih Kaçar'a düzenlenen törenle Ruhsatnamesi Muğla Baro Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan tarafından takdim edildi. Adliye binası içerisindeki Milas Barosuna ait odada gerçekleşen törene Muğla Baro Başkanı Av. Gürkan'ın yanı sıra, Muğla Barosu Milas Temsilcisi Av. Levent Anıl, Muğla Barosuna kayıtlı Milaslı avukatlar, Avukat Salih Kaçar'ın ailesi ve genç meslektaşları katıldı.

Tören öncesi konuşan Muğla Baro Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan, "Uzun süren emeğin, mücadelenin sonucunda mutlu ve paylaşımı yüksek bir gün olan ruhsat töreninde bir aradayız. Avukatlık mesleği kurumsal kimliği ve gelenekleri olan onurlu ve saygın bir meslektir. Değerli meslektaşımız almış olduğu bu sıfatın kendine getirdiği yetki ve görevlerle, vicdani borçlarının ne olduğunu bilebilecek kapasite ve yetkinliğe sahipdir. Ben bugün ruhsat alan meslektaşıma sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyor, onun savunmanın bir neferi olarak yetişmelerine katkı sağlayan değerli ailelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına en içten sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

Konuşmanın ardından ruhsat törenine geçildi.

Törende staj dönemini başarı ile tamamlayarak ruhsatnamesini almaya hak kazanan ve cübbe giyecek olan Av. Kaçar'a ilk olarak cübbesi yanında stajını tamamladığı Av. Berrin Dağdeviren tarafından giydirildi.

Daha sonra yemini Muğla Baro Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan tarafından yaptırılan Av. Kaçar'a Ruhsatnamesi Milas temsilcisi Anıl ve Milaslı Avukat eski Milletvekili Zeki Çakıroğlu tarafından verilmesinin ardından ikramlarla tören son buldu.