Geçtiğimiz hafta Baro Konferans Salonunda "İcra iflas hukukunun güncel sorunları ve karşılıksız çek keşide etmek suçu ile ilgili olarak getirilen yenilikler " konulu seminer düzenlendi.

Katılımcıların büyük bir kısmını stajyer avukatların oluşturduğu seminere avukatlar da katılım gösterdi. Sunumunu Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat ERDEM ile Sakarya 1. İcra Hukuk Mahkemesi Hakimi Nursen GÜVEN’in yaptığı seminer iki oturumda gerçekleştirildi.

ENİNE BOYUNA TARTIŞILDI
Avukatların ilgi ile takip ettiği seminerin ilk yarısında icra iflas hukukunun güncel sorunları ve getirilen yenilikler anlatıldı. Eğitimin İkinci yarısında ise soru cevap şeklinde geçerken avukatlar icra iflas hukuku ile ilgili sorularını enine boyuna tartışma imkanı buldular.

Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Musa Adıyaman eğitim çalışmalarının devam edeceği belirterek seminere katılan tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

TEŞEKKÜR
“Sakarya Barosu olarak bizlere her daim destek olan üniversitemiz hocası Doç. Dr. Murat ERDEM ve 1. İcra Hukuk Mahkemesi Hakimi Sayın Nursen GÜVEN’e de böylesi güncel bir konuda bizleri aydınlattıkları için çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuşan Av. Musa Adıyaman, Staj Eğitim Merkezi Üyesi Av. Selim Tan ile birlikte Murat Erdem ve Nursen Güven’e  çiçek takdim etti.


hukukihaber.net