Barolar Birliği'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde, TBB Başkanlığına yeniden seçilen Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurullarının halef-selef üyeleri bir araya geldi.

BÜYÜK BİR AİLE OLARAK DEVAM EDİYORUZ

Törende konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, "Bu bir bayrak yarışı, ama beni en çok mutlu eden bayrağı devredenin de hala bu yarışta bizimle birlikte kararlılıkla koşuyor olması. Hepimiz büyük bir aile olarak yolumuza birlikte devam ediyoruz" dedi. Türkiye Barolar Birliği'nin tüm baskılara rağmen çizgisini hiç bir zaman değiştirmediğini ve her zaman doğruyu söyleyen örnek bir kurum olduğunu belirten Feyzioğlu, bu zorlu süreçte birlikte çalıştığı kurul üyelerine teşekkür ederek yeni seçilen üyelere başarı dileklerinde bulundu.

BAŞKANLIK DİVANI BELİRLENDİ

Devir teslim töreninin ardından yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, TBB Başkanlık Divanı üyeleri de belirlendi. Buna göre Divan Kurulunda; Av. Ünsal Toker ve Av. Hüseyin Özbek Başkan Yardımcısı, Av. Sabiha Tekin Genel Sekreter, Av. Sabri Erdal Güngör de Sayman Üye olarak görev yapacak.

hukukihaber.net

Fotoğraflar


Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10

Fotoğraf 11

Fotoğraf 12

Fotoğraf 13

Fotoğraf 14

Fotoğraf 15

Fotoğraf 16

Fotoğraf 17

Fotoğraf 18

Fotoğraf 19

Fotoğraf 20

Fotoğraf 21

Fotoğraf 22

Fotoğraf 23