Topçular Restoran'da dün akşam verilen veda yemeğine Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Akgül, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Ulupınar, Urla İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ulupınar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Çevik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, ADD Urla Şube Başkanı Ali Yanar, Ziraat Odası Başkanı Nurettin kılınç, Urla Cezaevi yöneticileri, avukatları, özel ve kamu kuruluşlarının temsilcileri ile adliye personeli katıldı.

2013 yılı yaz dönemi atamaları neticesinde Başsavcı Kamil Akçadırcı ve eşi hakime Duygu Mengi Akçadırcı Küçük Çekmece Adliyesi'ne, savcı Maruf Türker ve eşi hakim Fatma Türker Büyük Çekmece Adliyesi'ne, hakimler Güler Özer Demirer ve Ayşıl Kulakçı ise İzmir Bayraklı Adliyesi'ne atandı.

Yemekte konuşan Kaymakamı Şehmuz Günaydın, "Yaklaşık 4 yıldır Urla'dayım. Meslek hayatım boyunca çok yer gördüm. 24 yıllık meslek hayatımda gördüğüm en uyumlu kadro ile beraber çalışmış olmanın mutluluğunu yaşadım. Atanan savcı ve hakimlerimize yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun" dedi. Daha sonra Urla Başsavcısı Kamil Akçadırcı'ya plaket sundu.

Urla belediye başkanı Selçuk Karaosmanoğlu konuşmasında;"Sizlerle birlikte Urla'da görev yapmaktan oldukça mutluydum. Çok güzel bir birliktelik sağladığımıza inanıyorum. Sizleri adalete yapmış olduğunuz katkılardan dolayı kutluyorum" dedi ve atanan adliye personeline plaketlerini sundu.

Plaket sunumlarından sonra, Urla Cezaevi personelinin özel olarak hazırladığı, üzerinde resminin ve Yaşamak isimli şiirin yer aldığı portresi Başsavcısı Kamil Akçadırcı'ya hediye edildi.

Urla Devlet Hastanesi doktorlarından nörolog Hasan Aksoy da, seslendirdiği iki güzel Türk Sanat Müziği şarkısı ile geceye renk kattı.