Kurucu Başkanlığını Adana Barosunun tanınmış Avukatı İSMAİL ARISOY’un yaptığı ve Adana Şube Başkanlığını uzun dönemdir büyük başarı ile yürüten Avukat DİREN ÖZGÜL’ün üstlendiği Türk Hukuk Enstitüsünün son üç yıldır geleneksel hale getirdiği ve hukuk camiasında önemle izlenen “YILIN HUKUKÇUSU VE ADLİ ÇALIŞANI” ödül töreni 21 Aralık 2012 akşamı Adana Mavi Sürmeli Oteli Bordo salonunda müzik eşliğinde görkemli bir yemekle gerçekleşti.


GECEYE SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI

Adana Adliyesinde görev yapan etkin yargı üyelerinin yanı sıra Adana Baro Başkanı Av. MENGÜCEK GAZİ ÇITIRIK; Baronun faal etkin tanınmış tecrübeli ve genç bay bayan Avukat üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı MAHMUT ÇELİKCAN, Yüreğir Belediyesi Hukuk Müşaviri Avukat  NEŞE SAĞLAM ARISOY,  Ceyhan Belediye Başkanı HÜSEYİN SÖZLÜ, tanınmış başarılı genç Avukatlardan aynı zamanda Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi  Av. OSMAN OLCAY, Analiz Uzmanı Öğretim Üyesi Psikolog Dr.POLYANNA SUCCİ KARA, Gazeteci-Yazar ve Siyaset Bilimci YAŞAR KARA gibi seçkin davetlilerin iştirak ettiği gecenin sunumunu, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Sekreteri Avukat AFET ÖZLEM SÜSLÜOĞLU yaptı. Faaliyetler içerikli slâyt sunumunun ardından, Türk Hukuk Enstitüsü Adana Şube Başkanı Avukat DİREN ÖZGÜL, gecenin anlam ve önemine binaen bir hayli alkış alan önemli bir konuşma yaptı.

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER KADAR ÖDÜL TAKDİM EDENLERDE İLGİ GÖRDÜ

Türk Hukuk Enstitüsünün ödül gecesinde ödül verenlerde en az ödüle layık görülenler kadar ayrıcalıklı isimlerden oluştu.

İşte ödül alan ve ödül takdim eden isimler; 

Yılın Hukukçusu Ödülü: Adana 1.İş Mahkemesi Hakimi ORHAN BULGURCU‘ya ödülünü  Ç.Ü. Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. FATİH BİLGİLİ,

Yılın Adli Çalışanı Ödülü: 1.Ticaret Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü EROL ALAT' a Ödülünü Adana Adalet Komisyonu Başkanı MEHMET KAYA,

Yılın Onur 1.Ödülünü layık görülen Avukat MEHMET DEPREM’e ödülünü Adana Baro Başkanı Avukat MENGÜCEK GAZİ ÇITIRIK ve

Yılın ikinci Onur Ödülü layık görülen Avukat ABBAS BİLGİLİ’ YE ödülünü hukuk Prof.Dr.Avukat  MUSTAFA TOPALOĞLU takdim ettiler. (hukukihaber.net)