İyi vakit geçirmek isteyenler, mutlu zamanlarım, güzel anılarım olsun diyenler...

Öyle çok uzaklara gitmeyin, yüklü paralar harcamayın.

Anadolu'yu keşfedin. 

Tarih burada, doğa burada, manzara burada, lezzet burada... 

Aradığınız güzellikler yanıbaşınızda...

Yakınınızdaki köylere gidin, dağlara çıkın, gölleri keşfedin, koylara varın. Oralardaki insanlarla sohbet edin, sofralarında konuk olun, çiçekleri koklayın, oksijeni ciğerlerinize çekin.

Tabii en önemlisi Anadolu'yu keşfederken, oraları oralardaki insanlar gibi yaşayın... Yaşıyormuş gibi yapmayın yaşayın. Derdiniz yaşamak, keşfetmek, güzel hatıralar biriktirmek, dostlar edinmek olsun...

Derdiniz sosyal medyada paylaşacağınız, tanıyanlara hava atacağınız  üç beş fotoğraf çekmek olursa boşuna vakit kaybetmiş olursunuz.

Anadolu'yu keşfederken göreceksiniz; İsviçre'nin dağları, Avusturya'nın ırmakları, İtalya'nın tarihi ve pek çok yerin nesi varsa ünlü onlar Anadolu'nun hiçbirşeyiyle yarışamaz bile.

Anadolu'nun samimiyeti, saflığı, renkliliği ve diğer zenginlikleri hepsinden daha güzel ve daha özel. Biraz koordinasyon, biraz tanıtım, biraz pazarlama eksikliği  bizimkisi.

Anadolu'yu keşfederken yurdun dört bir yanına dağılmış dostlarınıza ve akrabalarınıza uğramayı da ihmal etmeyin. Her yer ve her zaman dostlarla ve muhabbetle güzeldir...

Avukat Halil Sarı.