TV 8'in patronu Acun Ilıcalı uzun süredir ayrı yaşadığı 13 yıllık eşi, 2 kızının annesi Zeynep Ilıcalı'ya açtığı boşanma davasından feragat etti. İstanbul Aile Mahkemesi'nde 4 Ekim'de boşanma davası için gün verilen Acun Ilıcalı'nın bu davadan vazgeçmesi 'Ünlü televizyoncunun anlaşmalı olarak başka bir adliyede boşanacak' şeklinde yorumlandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz ocak ayında 13 yıllık eşi, 2 kızının annesi Zeynep Ilıcalı'ya boşanma davası davası açtı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle çekişmeli olarak açılan boşanma davası dosyasına Zeynep Ilıcalı 6 ay boyunca cevap dilekçesi sunmadı. Dosyanın ön inceleme süresinin dolmasına rağmen Acun Ilıca'nın boşanma isteğine cevap vermeyen Zeynep Ilıcalı sessizliğini korudu. İstanbul 6. Aile Mahkemesi çiftin boşanma davalarının 4 Ekim'de görülmesine karar verdi.

Acun Ilıcalı avukatı aracılığıyla boşanma davasından feragat ettiğini belirten bir dilekçeyi mahkemeye sundu. Davasından vazgeçen Ilıcalı'nın eşiyle her konuda anlaştığı ve bu şekilde başka bir adliyede boşanacağı iddia edildi.



Hayati ARIGAN / HaberTürk