Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Yemeksepeti'nin kurucusu ve hala CEO’luğuna devam eden Nevzat Aydın’ın 6 yıllık evliliğini geçen ay bitirdiğini yazdı.

İşte Cankurt'un 'Para saadet getirmedi' başlıklı yazısı şöyle:
Kurucusu olduğu ve halen CEO'luğuna devam ettiği Yemeksepeti'ni iki yıl önce 589 milyon dolara Delivery Hero'ya satan Nevzat Aydın'a, bu para maalesef saadet getirmedi. Öğrendim ki; 2011 yılında Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrinde dillere destan bir düğünle evlendiği Melis Pekand ile altı yıllık evliliği, geçen ay tek celsede bitmiş.

Yemek Sepetinin eski patronuna para saadet getirmedi

DÜĞÜNÜ İÇİN ÖZEL UÇAK KALDIRMIŞTI

Satıştan kazanılan paranın 27 milyon dolarını 114 çalışanı arasında paylaştıran ve çalışanlarının yanı sıra herkesin kalbini kazanan Nevzat Aydın, bir tek eşini mutlu edememiş gibi gözüküyor. Dubrovnik'teki düğünleri için kesenin ağzını açan, misafirlerini kiraladığı özel uçak ile götüren Nevzat Aydın'ın eşinin üzerine titrediğini duyuyordum. Bu yüzden bu evlilik neden bitti, anlayamadım doğrusu!

Nevzat Aydın, bu büyük satışı gerçekleştirdikten sonra, ismi James Bond ile özdeşleşen dünyaca ünlü lüks otomobil markası Aston Martin'in 610 bin Euro'luk Vanquish modelinden satın almıştı. Victoria's Secret defilelerini izlemek için de New York'a gitmişti. Zevkleri için para harcamaktan çekinmeyen Nevzat Aydın'ın evliliği bittiğine göre bir yerde yanlış yapmış olmalı ama öğrenemedim!!!