Uygulamayı şimdilik sadece iPhone kullanıcıları indirebiliyor. Çok yakında Android ve Windows Phone kullanıcıları da uygulamayı indirebilecek. Uygulama genel olarak çok başarılı en büyük eksikliği Rehber bölümünde Bakırköy Adliyesinin olmaması. AppStore yorumları da olumlu yönde.

Peki bu uygulama ne işe yarıyor? 
İçerdiği bölümler şunlar;

Haberler
Sadece aradığınız bilgiler tek dokunuşla avuçlarınızın içinde.  İstanbul Barosu web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz tüm haber ve duyuruşara bilgisayarınızı açmaya gerek duymadan ulaşabilirsiniz.

Baro Levhası
Telefon rehberi kadar kolay işleyiş mantığı ile levhaya kayıtlı tüm avukat ve stajyer meslektaşlarınızın iletişim bilgilerine anında ulaşabilirsiniz. Baro levhasına kayıtlı tüm avukatların isim, soyisim veya sicil numarası üzerinden arama yapılabilir. Levhada kayıtlı avukatların iletişim bilgilerine bu modül üzerinden ulaşılabilir.

Adliye Telefon Rehberi
İstanbul ve İstanbul Anadolu Adalet Saraylarındaki mahkeme savcılık ve diğer birimlerin telefon rehberi ve rehber üzerinden otomatik olarak arayabilme imkanı sağlayan bölümdür. Ayrıca birimlerin adliyedeki blok kat ve oda numaralarına ulaşılabilir.
Yayınlar

E-Dergi
Baro tarafından yayınlanan tüm e-dergilere ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür.

E-Bülten
Baro tarafından yayınlanan tüm e-bültenlere ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür

E-Kitap
Baro tarafından yayınlanan tüm e-kitaplara ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür

Ücret Tarifeleri
Resmi ve tavsiye niteliğindeki asgari ücret tarifelerinin bulunduğu modüldür. Ayrıca geçmiş yıllara ait ücret tarifelerine de erişebilmek mümkündür.

Mazeretli Hakimler Listesi
Anadolu Adliyesindeki mazeretli hakimlerin gösterildiği bölümdür.

İletişim
Tüm baro birimlerinin adres ve iletişim bilgilerinin bulunduğu modüldür. Burada ayrıca baro birimlerini harita üzerinde görebilmekte mümkündür.