Ancak, önemle bilinmelidir ki; tarafınızın kullanmış olduğu araç, ihtiyaç ve konut kredilerinin dosya masrafı, komisyon ücreti ve yapılandırma ücreti gibi benzeri bedelleri, haklı gerekçelerle kesildiği ispat edilirse alınabilecek bedellerdir.

Ama etrafınızda size, “aman dava açma banka bir daha kredi vermiyor” ya da “sakın dava açma bankada sana dava açıyor” ya da “aman kim uğraşacak onunla” ya da “bankalarla uğraşılmaz” ya da “kesinlikle kaybediliyor, üstüne birde para ödüyorsun” gibi yadalar maalesef uzayıp gidiyor.
 
Şimdi önemle belirtmek gerekirse; EĞER TARAFINIZCA, GEÇMİŞE DÖNÜK 10 YIL İÇERİSİNDE KULLANILMIŞ OLAN, DEVAM EDEN VEYA BİTMİŞ BİR KONUT, ARAÇ VE İHTİYAÇ KREDİNİZ VARSA; BU KREDİLERİN DOSYA MASRAFI, KOMİSYON ÜCRETİ, YAPILANDIRMA ÜCRETİ VE BENZERİ KESİNTİLERİ GERİ ALINABİLİYOR. 
 
UNUTMAYIN; BANKALARIN MİLYONLARCA KREDİ KULLANAN MÜŞTERİSİ VARDIR VE SİZİN PARANIZI HAKSIZ YERE KESİNTİYE UĞRATTKILARINDA SİZLER BUNUN TAKİPÇİSİ OLMAZSANIZ, BANKA SAHİPLERİ SERVETLERİNE SERVET KATARLAR.