İSTANBUL (AA) - 2020 Avrupa Hentbol Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek A Milli Erkek Hentbol Takımı, İstanbul'da toplandı.

Kartal'da bir otelde kampa giren ay-yıldızlı ekip, 3. eleme grubunda 25 Ekim Perşembe günü deplasmanda Makedonya ile 28 Ekim Pazar günü Ankara'da İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Milliler, 24 Ekim Çarşamba gününe kadar hazırlıklarını Maltepe Spor Salonu'nda sürdürecek ve ardından Makedonya maçı için Üsküp'e gidecek.

Başantrenör İlker Şentürk ve antrenörler Okan Hulusi Halay ile Hayri Serdar Karaçam yönetimindeki 19 kişilik milli takım aday kadrosuna davet edilen sporcular şunlar:

Yunus Özmusul, Halil İbrahim Öztürk, Enes Gümüşok, Görkem Biçer (Göztepe), Coşkun Göktepe, Alperen Pektaş, Yiğit Eröz, Uğur Erceylan (Selka Eskişehir), Taner Günay, Baran Nalbantoğlu, Onur Ersin, Özgür Sarak, Mehmet Demirezen (Beşiktaş Mogaz), Yaşar Erdem Ateş (Maliye Piyango), Doruk Pehlivan (Fivers Margareten), Can Çelebi (RK Nexe Nasice), Ömer Ozan Arifoğlu (Nilüfer Belediyesi), Çağlayan Öztürk (Beykoz Belediyesi), Salih Uludağ (Güneysuspor).