İSTANBUL - Şike soruşturmasında hareketli bir gün yaşanıyor. Soruşturma kapsamında Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Adnan Sezgin Emniyet'te ifade veriyor. Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı da Emniyet'e geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Ömer Temelli ve Alaeddin Yıldırım ile Trabzonspor futbolcusu Serkan Balcı ve futbolcu temsilcisi Özkan Doğan da futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelenlerden Temelli'nin ifadesinin alınmasının ardından emniyetten ayrıldığı, diğer kişilerin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar'ın da ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geleceği öğrenildi.

GÖKÇEK EMNİYET'TE
Bursasporlu futbolcu Gökçek Vederson da Emniyet'e gelenler arasında. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaragücü Onursal Başkanı Melih Gökçek, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadeye çağrılmıştı. Vederson Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olduktan sonra Gökçek ismini Ankaraspor onursal başkanı olan Melih Gökçek'ten almıştı.

DÜN GECE GOL ATTI
UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Bursaspor, kendi sahasında Belçika temsilcisi Anderlecht'e 2-1 mağlup oldu. Bursaspor'un tek golünü 35. dakikada Gökçek Vederson kaydetti.(ntvmsnbc)