Fenerbahçe'deki Todori Tesisleri'nde düzenlenen Fenerbahçe 2000 Derneği'nin 15. kuruluş yıl kutlamasına katılan Aziz Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, şike davasıyla ilgili mahkemenin Temmuz ayındaki duruşmasında artık bir karar verilmesini istedi.  

"Hayatta bu akşam ne isterdin diye sorsaydılar, sizin yerinizde olmak isterdim" diyerek duygusal bir konuşma yapan Yıldırım, "17 yıllık bu süreç içerisinde neler yaşadığımı ben çok iyi biliyorum. Çocuklarımın okul diploması almalarında Amerika'ya gidemedim. Çünkü Fenerbahçe'nin önemli maçları vardı, şampiyonluk maçları vardı. Kızımın İstanbul'a dönüşünde 'Baba sen Fenerbahçe'yi bizden çok mu seviyorsun?' diye sorduğunda, bir şey söyleyemedim" ifadelerini kullandı.

Ömrünü Fenerbahçe'ye adadığını kaydeden Yıldırım, özetle şunları kaydetti:
"Fenerbahçe'nin üzerine ve benimle beraber arkadaşlarımın üzerine atılmış olan bir şike davası var. Aslında kumpas davası. Bunun temizlenmesi lazım. Benim tek arzum ve isteğim budur. Ben ömrümü Fenerbahçe'ye adadım, her şeyi Fenerbahçe için yaptım. Doğru yaptım, yanlış yaptım ama Fenerbahçe için yaptım. Tek arzum ve isteğim, 8 Temmuz'da olacak mahkemenin artık karar vermesi ve bizlerin de yaşamında yeni bir sayfa açması. Damgalı bir kulüp olarak bizi yaşatmak istiyorlar. Gelecek Fenerbahçe'nindir çünkü Fenerbahçe her zaman var olacaktır. Fenerbahçe'ye kötülük yapanların hepsi yok olacaktır."